Naken-chock på Lustgården.

Lustgården har varit lite splittrad det senaste som vi berättade om i tidigare inlägg, men från och med i tisdags så var vi samlade. I natt vaknade Call-Girl av några knackningar på fönstret, klostergatan kom på besök. Girly-Girl som låg i rummet bredvid tyckte dock inte att det var lika kul eftersom hon trodde att det måste antingen spöka eller vara inbrott. På grund av denna upplevese delar vi idag, med oss av en av våra favorit låtar just nu, Adele - Someone like you.





Call-Girl har stått för veckans naken-chock. Hon bestämde sig för att ta en dusch (!) och under all stress över att för en gångs skull kunna komma i tid, så glömmer hon låsa ytterdörren. I sista sekund innan hon kliver in i duschen så kommer hon på sitt misstag, och efter alla skräckfilmer där folk blir mördade i duschen, så springer hon ut för att kolla ytterdörren. I all hast trycker hon till dörren lite för hårt och där står hon. Sprittsprångade naken. I trappuppgången. Framför henne står en 9årig pojke med hakan till knäna och en hund i ett koppel. De står där och tittar på varandra i chock en stund innan Call-girl kommer till sans och skriker förlåt och kastar igen dörren och låser ordentligt innan hon skamset går tillbaka till badrummet. Därför får hon låten Genom eld med Oskar Linnros.





Helgens stora händelse är att Girly-Girls vänner i från slätta kommer på besök till lilla jerusalem. Det vankas festligehter på lördagen då vi ska göra som Jesus, dricka vin och uppleva mirakel, dock inte i betlehem utan på sliver. Med det sagt vill vi dela med oss av en pepplåt som kommer vara en av dom som kommer spelas under kvällen på lustgården. Mr. Saxobeat med Alexandra Stan. (Vi ber om ursäkt å hennes vägnar för den dåliga musikvideon!)

 

Gå i Frid.

Lustis.


Kommentarer
Postat av: jempis

Halååå. Vilken spotifylista lägger ni till alla bra låtar i?!

2011-04-15 @ 09:52:46
URL: http://jennifersandstrom.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0