Lustgården vill Kramas

Idag vill vi ha kärlek i Lustgården. Vi är trötta och vill ha kramar. Girly-Girl kom hem och möttes av en mindre förödelse i sitt rum. Hennes hemliga hemmabygge hade vält och förlorat lite av sin stjärnglans. Ingen större skada skedd, men det var med ett tungt hjärta som hon försvann till köket och bakade en kladdkaka, som nu står ensam på bänken i köket och ser lite sorgsen ut.

Idag vill vi lyssna på Your Song med Ellie Goulding och drömma oss bort...





//Lustis

Enkla Tjejer går på Korvfest


Lördagen började med att väckarklockorna ringde halv 9 (!). Vem går upp så tidigt en lördag? Anledningen till denna sömnbrist aktion var att Girly-Girl, Call-Girl och 3 ytterligare trötta själar, en från klostergatan, en från Dallen och en sista från Coop, skulle sälja biljetter för Spring Inspiration på A6.

Efter många timmars hårt slitande med långa biljettköer, så tryckte vi in oss i bilarna, Girly-Girl fick campa med en  stor madrass i baksätet och kunde inte ens vicka på tårna, så trångt var det. Väl hemma hade vi gäster men Girly-Girl och Call-Girl är inte alltid dom bästa värdinnorna, och körde ut dom stackars små 90-talsbanrnen i köket där dom snällt fick äta yoghurt tills vi vaknade igen.

Efter cirka 100 klädbyten, varav Girly-Girl kommer ut i ett par kostymbyxor, orangelinne, och rött läppstift och Call-Girl i en silvrig paljett kjol, svart paljettkavaj och korsett, så insåg vi hur trötta huvuden vi måste vara och bytte garderober. Problemet löste sig snabt och efter ett, eller kanske två, glas rosé så begav vi oss mot förfesten med "10 Enkla Tjejer", traditionen innan klubb Enkelt. Väl där så ringde killarna och insåg hur roliga vi tjejer faktiskt är och hur tråkigt dom har utan oss och bjöd över oss på deras Korvfest. Så 10 enkla tjejer trallade iväg på korvfest.

Efter några timmar på korvfest, mös vi vidare och hamnade på klubb Enkelt, där vårt bord fint satt och väntade. Där satt vi sen, med några flaskor cava, som helt plötsligt förvandlades till 20 (!) flaskor corona. 10 enkla tjejer förvandlades , till 10 enkla tjejer och 10 korvfestkillar, varav fyra besökte oss ända från Karlstad. Vi är kända över hela Sverige, alla vill va med oss. När klockan blev 2 var det dags att gå till Kebab-baren och käka den klassiska kebabtallriken innan hemfärd. Nöjda över att ingen hade skadat sig (Förutom killen Girly-Girl stämplade i kön till garderoben) satte vi oss med vår kebab. Då plötsligt kommer Bernard, från Bernard och Bianca. Kul med lite kändisfolk. Samtidigt som detta händer, vill Emma göra något galet och Call-Girl vill bestämt gå på efterfest. På något vänster vaknar vi upp från hjärndödheten och tar oss mätta och trötta hem och somnar skönt på Lustgården.

Tjejer den här låten är till er, Collage girls are Easy.




Och Bernard, den här är till dig, vi sa ju att du får den snygga tjejen tillslut, och vilket solo du kör där med sopkvasten.




Point end.
//Lustis


We Like Big Butts and Kebab

Gårdagen började som sagt på Jibs-puben, där vi satt och sålde biljetter till Spring Inspiration. Call-Girl jobbade hårt i baren och blandade fina drinkar i stil med straberry daquari hela kvällen. (Rosé och öl är väl samma sak?) Girly-Girl med övriga Spring medlemmar satt vid biljettbordet och sålde biljetter så hon blev helt snurrig och blev tillslut tvungen att be Call-Girl om hjälp. Två minuter senare stod en redig daquari framför henne.

Call-Girl var trött efter allt drinkblandande och ett pickymord i lobbyn på Jibs och släpade sina stackars trötta fötter hela vägen (ca 2 minuter) hem. Väl hemma kommer hon in till en fest i sitt eget rum. SURPRISE! Hon inser här att kvällen kommer bli lång och brister ut i ett "WZUUP BITCHES!". Som vanligt när tjejer festar så kom alla jag har aldrig och sanning och konsekvens lekar fram. Vem var det nu som hade utforskat sina grupp fantasier?

Vi fortsatte kvällen på Caj, där temat borde ha varit klass och stil. Men vi på lustgården har hellre roligt än att se snygga ut, Call-Girl och Girly-Girl var dock inte riktigt sugna på fest denna kalla och mörka torsdagaskväll, så vi fastnade i baren. Där vi efter bara några sekunder hade två shots och en mohijto var framför oss. Problemet löst. Men när klockan blev 12 och shotsen började tyna bort så gick vi över gatan och köpte en kebab och delade på. På vägen dit så hittade vi en vilsen vän som hade lyckats få sig själv utlängd, och absolut inte kunde förstå varför. Det gör vi. Väl inne på kebabhaket hittade vi ännu en vän, en ganska hungrig sådan (Nämner inga namn) men han åt i alla fall en HEL kebab, även om det man inte minns inte har hänt, så minns vi, and it happened! Kom ihåg alla hungriga kebabälskare där ute, one moment on the lips, a lifetime on the hips! Men vi på lustgården dömer ingen och vill därför tillägna våra hugriga vänner låten Baby Got Back med Sir Mix A Lot.



Vi har även två vänner till som har gjort sig förtjänta av en låt. Skål för er tjejer!



Nu taggar vi för Klubb Enkelt och biljettförsäljningen för Spring Inspiration på a6 imorgon!
Joina oss.

Över och ut.
//Lustis

Samma Gamla Visa När Jag Går ut, Flyger Högt Men Jag Landar så Dåligt!

Gårdagens förväntningar blev så gott som uppfyllda. Val Thorens känslan infann sig ganska snabbt och vårat crew var det som hördes och syndes mest, som vanligt. Efter ungefär 5 omgångar av stad i ljus så började vi inta dansgolven på Akademien. Vi började med att tjecka av jägerbombsen, som killen i baren inte hade gjort förrut! "öööh ere sånna där med jäger å cider!?" öh, nej? Efter att ha förklarat för honom hur dom skulle se ut och ändå fått fel så kunde vi ändå pricka av jägerbombsen på vår kravlista för kvällen.

Call-Girl fick liksom aldrig riktigt nog av shotsen igår, det bröjade med jägerbombsen och fortsatte med fisherman och avslutades med ytterligare två helt okända shots och en cider. Men efter en hamburgare i baren var hon med på banan igen och gjorde en spin, tillsammans med Jonatan och Victor, på stripstången.

Vi dansade vidare och intog dansgolv efter dansgolv och efter några turer fram och tillbaka så kom den, stagediven. Och med Stagediven kom också kvällens skada. Man kanske inte ska göra masken från scenen? 5 stygn i hakan blev resultatet.

Vi hade även med oss lite sovernirer hem igår, däribland ett par skidglasögon..? och en stor mängd ketchup, inkletad i kläderna. Det enda vi inte fick uppleva igår var en nakenchock, vilket vi är väldigt besvikna på, men vi håller hoppet uppe för att den kasnke kommer ikväll eller på lördag.

Efter att ha somnat i Call-Girls säng så vaknade vi ganska förvånade i morse och insåg att hon var borta. Men vi behövde inte leta länge, 2 minuter senare kommer hon in dansandes och sjungandes "Vem är do? Vem är jáág? Levande Charader!" Problemet löst. Detta upprepades en gång i timman tills vi bestämde oss för att det faktiskt inte var någon idé att sova mer.

Låten som får representera denna torsdag, och onsdag kväll får bli, Baksmälla med Petter och September.



Vi laddar om för en kväll med stil och klass som startar i Jibs-student pub, där vi ska fortsätta försäljningen av biljetter till Spring Inspiration. Sedan avslutar vi kvällen på Klubb Caj, och låten vi vill dansa till ikväll är Gotta Go Home med Boney M. Tack Mr. Caj Karlsson för inspiration.



Ses i dimman, over and out.
//Lustis



Girly-Girl Tål Inte Hundar, Men Hon Myser Ändå!

Inte en dag utan att det händer skumma grejer på Lustgården. Gårdagen skulle som sagt i föregående inlägg, avslutas med tjejfilm och mys, vilket också hände. Men av någon oförklarlig anledning så lyckades Girly-Girl få en allergisk reaktion under filmen. Underläppen svullnade upp och hon såg ut som en prickigkorv med botoxläpp med ett hål i pannan. Underbar kombination.

Vår onsdag började med den traditionella en timmars snoozen som alltid leder till att vi hamnar en timma efter i tidsplanen. Varför ska det vara så svårt att lära sig? Detta följdes sedan av några timmars strövande på skolan, föreläsningar och annat trams, lite kaffe och ett antal asgarv åt att Jessica aka Jempis vaknade i natt och skrek rakt ut och sen bröt ut i ett asgarv, i sömnen...? Någon som känner sig manad att hämta henne i skåpbil och sätta henne i tvångströja? feel free.

Efter att Call-Girl hade spenderat en lyrisk timma hos vår underbara SYO på skolan och råkat flashsa sin BH, dock av misstag, ett par gånger för mycket, svävade hon på moln med våta drömmar om sin framtid hela vägen ner till lektionen, där hon medverkade aktivt dom sista tio minutrarna. Men ganska fort blev hon tillbaka dragen till oss andra dödliga på jorden igen efter ett par tunga stressmoment på väg från föreläsningssalen till Beirut. (För er lyckligt ovetande, Beirut är Jibs-restaurangen på skolan.. En tung doft av kebab och fotsvett brukar hänga som en dimma i luften på denna fantastiska restaurang.)

Onsdagen ska avslutas på den påtvingade Afterski Sittningen på Kåren. Så nu ska vi hoppa i skidställen och dra på oss Val thorens sinnet, som i och för sig vägrar försvinna. Crazy times. Nu hoppas vi att förra veckans olyckor och otur har lyckats försvinna och att vi får en blodfri kväll! Dock förväntar vi oss stagediving, nakenchock och jägerbombs.

Låten som får spegla denna Onsdag är



Afterski crew, detta är dansen vi vill se ikväll, och inget annat.



Over and Out.
//Lustis

Konsten att Bygga ett Träd

Girly-Girl och Call-girl började sin dag med den traditionella en timmars snoozen och en frukt smoothie. Bättre start än så går nog faktiskt inte att få, taggade på plugg efter en koppkaffe så går vi mot skolan vid tio, en timma efter vår planering. Efter en timma på vår ofantiligt ointressanta kurs, där lamporna brukar slockna och folk får sitta och anteckna på måfå vad som står på slidsen, så ga vi upp och det blev dags för kaffe nummer två.

Efter några timmars strövande på skolan och allmänt tafatta försök till plugg så lyckades vi tillslut hitta ett grupprum, men eftersom vi hade blivit i stort sett påtvingade biljetter till morgondagens afterski sittning, så var vi tvugna att ströva omkring och leta pengar på skolan innan vi tillslut, 6 timmar efter tidsplanen äntligen kunde sätta oss ner en timma innan det var dags att dra vidare till nästa mission; Trädbygge. Och ja, Rambo man bygger träd!

Efter ex antal timmar i kyla så befann vi oss i någon form av dvala och visste vi inte längre vart vi var och strövade helt tomma runt på torpa och slank tillslut in på Willys och kom ut med ett 8a pack toalettpapper. I dörren på väg ut står Rambo och väntar på oss och tar med oss två tappade själar hem och bjuder på kaffe och glass, tyvärr är ju Call-Girl laktosintollerant, men killar, det är tanken som räknas!

Lite piggare och efter dagens fjärde kopp kaffe, den tredje kom strax innan pluggtimman drog igång, så började vi vår färd hem mot lustgården. Väl hemma i värmen igen så lagade vi världens godaste pasta, den var så god att vi inte ens hann ta en bild på den innan den var slut. Två mätta lustgårdare och en Jessica aka. Jempis, sitter nu och ska dricka te och kolla på tjejfilm.

Låten som får spegla vår dag är Just Idag med Kenta





Peace out
//Lustis

Välkommen hem Callgirl

Efter tio dagars oreda så har äntligen Callgirl kommit hem till Lustgården. Till hennes förfäran hade Simon and Thomas varit här och möblerat om hennes rum, vilket fick henne att tvivla på om hon verkligen hade hittat till rätt lägenhet. Efter många allt för tunga lyft och några klämmade tår och fingrar så är nu allt tillbaka på sina rätta platser.



Callgirl's välkomnande hem var en tvättzilla som hade tagit över vår tvättstuga och med ganska bitchig ton menat på att hon faktiskt hade ett viktigt jobb där hon jobbade från tidiga mornar till sena kvällar (CSI agent?) och hon svassade runt i tvättstugan och försökte vara viktig i sin rosa plyschdräkt, dateparfym och dunjacka. Några minuter senare hade hon även gått lös på vår inte alls torra tvätt och slängt den i en hög i ena hörnet bland spindlar och damm. Fritzel källaren all over.

Vi ägnar tvättzillan låten Monster med Kanye West.



Peace out
//Lustis

Lustgården

När du vill vara dig själv en liten stund..

RSS 2.0