Vem har placerat lyktstolparna så dumt?

Känns som att varje inlägg det senaste har börjat med att vi ber om ursäkt för att vi aldrig uppdaterar så vi tänker inte göra det nu. Nej. Vi tänker istället försvara oss med att det är sol. Det är relativt varmt. Varför sitta inne och uppdatera bloggen hela tiden då. Nej. Så istället ska vi från och med nu, inte lova på att bli bättre på att uppdatera, utan istället lova att våra inlägg alltid kommer hålla samma underbara standard, humor och vi kommer fortsätta dela med oss av våra dumheter, även fast vi kanske inte alltid tycker att dom är så roliga att dela med sig av.

Vi har även denna långhelg, även kallt påskhelgen, varit lite splittrade, men i onsdags var vi på en spontankväll på kåren. Kvällens mission, att shuffla. Det gick så där, vi dansade endel, hänge i baren lite mer och hade en väldigt bra kväll ändå, men det blev itne så mycket shufflande. Vi gjorde ett tappert försök, men efter att ha tittat på varandra och insett att vi såg ut som IQ-befriade miffon istället bestämt oss för att gå vidare till dansen dom kör i Praise you videon. Valet av den dansen kan diskuteras, men vi hade väldigt roligt i alla fall, och i slutändan är det ändå det som räknas.

På vägen ifrån kåren så såg vi en polisbil och Girly-Girl väser lite halvt odiskret att "nuuh får vi che nyktra uuuthh!!", och KAHBOM! Så går hon rakt in i en lyktstolpe. Som pricken över I:et tittar hon häpet och säger "wooooow! Gick jag prechis in i en lyktshtolpeee?". Efter ett långt skratt lallade vi vidare hem.

I övrigt har vi mest gjort grejer som vi alltid gör, snubblar, spiller mat, skrattar vid fel tillfällen, tappar saker så dom går sönder och är helt enkelt allmänt osmidiga!

Nu laddar vi för en ny helg med förhoppningsvis ännu fler roliga historier att förtäjla på denna fantastiska blogg.

Vi vill dela med oss av två låtar idag Swedish House Maffia med Save The World Tonight,



och tillsist Hello med Lionel Richie, vi vet att den är seriös, men vi skrattar ändå, hello is it me your looking for? Lionel, tjejen är BLIND..!!




Peace out.
//Lustis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0