Enkla Tjejer går på Korvfest


Lördagen började med att väckarklockorna ringde halv 9 (!). Vem går upp så tidigt en lördag? Anledningen till denna sömnbrist aktion var att Girly-Girl, Call-Girl och 3 ytterligare trötta själar, en från klostergatan, en från Dallen och en sista från Coop, skulle sälja biljetter för Spring Inspiration på A6.

Efter många timmars hårt slitande med långa biljettköer, så tryckte vi in oss i bilarna, Girly-Girl fick campa med en  stor madrass i baksätet och kunde inte ens vicka på tårna, så trångt var det. Väl hemma hade vi gäster men Girly-Girl och Call-Girl är inte alltid dom bästa värdinnorna, och körde ut dom stackars små 90-talsbanrnen i köket där dom snällt fick äta yoghurt tills vi vaknade igen.

Efter cirka 100 klädbyten, varav Girly-Girl kommer ut i ett par kostymbyxor, orangelinne, och rött läppstift och Call-Girl i en silvrig paljett kjol, svart paljettkavaj och korsett, så insåg vi hur trötta huvuden vi måste vara och bytte garderober. Problemet löste sig snabt och efter ett, eller kanske två, glas rosé så begav vi oss mot förfesten med "10 Enkla Tjejer", traditionen innan klubb Enkelt. Väl där så ringde killarna och insåg hur roliga vi tjejer faktiskt är och hur tråkigt dom har utan oss och bjöd över oss på deras Korvfest. Så 10 enkla tjejer trallade iväg på korvfest.

Efter några timmar på korvfest, mös vi vidare och hamnade på klubb Enkelt, där vårt bord fint satt och väntade. Där satt vi sen, med några flaskor cava, som helt plötsligt förvandlades till 20 (!) flaskor corona. 10 enkla tjejer förvandlades , till 10 enkla tjejer och 10 korvfestkillar, varav fyra besökte oss ända från Karlstad. Vi är kända över hela Sverige, alla vill va med oss. När klockan blev 2 var det dags att gå till Kebab-baren och käka den klassiska kebabtallriken innan hemfärd. Nöjda över att ingen hade skadat sig (Förutom killen Girly-Girl stämplade i kön till garderoben) satte vi oss med vår kebab. Då plötsligt kommer Bernard, från Bernard och Bianca. Kul med lite kändisfolk. Samtidigt som detta händer, vill Emma göra något galet och Call-Girl vill bestämt gå på efterfest. På något vänster vaknar vi upp från hjärndödheten och tar oss mätta och trötta hem och somnar skönt på Lustgården.

Tjejer den här låten är till er, Collage girls are Easy.




Och Bernard, den här är till dig, vi sa ju att du får den snygga tjejen tillslut, och vilket solo du kör där med sopkvasten.




Point end.
//Lustis


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0