Samma Gamla Visa När Jag Går ut, Flyger Högt Men Jag Landar så Dåligt!

Gårdagens förväntningar blev så gott som uppfyllda. Val Thorens känslan infann sig ganska snabbt och vårat crew var det som hördes och syndes mest, som vanligt. Efter ungefär 5 omgångar av stad i ljus så började vi inta dansgolven på Akademien. Vi började med att tjecka av jägerbombsen, som killen i baren inte hade gjort förrut! "öööh ere sånna där med jäger å cider!?" öh, nej? Efter att ha förklarat för honom hur dom skulle se ut och ändå fått fel så kunde vi ändå pricka av jägerbombsen på vår kravlista för kvällen.

Call-Girl fick liksom aldrig riktigt nog av shotsen igår, det bröjade med jägerbombsen och fortsatte med fisherman och avslutades med ytterligare två helt okända shots och en cider. Men efter en hamburgare i baren var hon med på banan igen och gjorde en spin, tillsammans med Jonatan och Victor, på stripstången.

Vi dansade vidare och intog dansgolv efter dansgolv och efter några turer fram och tillbaka så kom den, stagediven. Och med Stagediven kom också kvällens skada. Man kanske inte ska göra masken från scenen? 5 stygn i hakan blev resultatet.

Vi hade även med oss lite sovernirer hem igår, däribland ett par skidglasögon..? och en stor mängd ketchup, inkletad i kläderna. Det enda vi inte fick uppleva igår var en nakenchock, vilket vi är väldigt besvikna på, men vi håller hoppet uppe för att den kasnke kommer ikväll eller på lördag.

Efter att ha somnat i Call-Girls säng så vaknade vi ganska förvånade i morse och insåg att hon var borta. Men vi behövde inte leta länge, 2 minuter senare kommer hon in dansandes och sjungandes "Vem är do? Vem är jáág? Levande Charader!" Problemet löst. Detta upprepades en gång i timman tills vi bestämde oss för att det faktiskt inte var någon idé att sova mer.

Låten som får representera denna torsdag, och onsdag kväll får bli, Baksmälla med Petter och September.



Vi laddar om för en kväll med stil och klass som startar i Jibs-student pub, där vi ska fortsätta försäljningen av biljetter till Spring Inspiration. Sedan avslutar vi kvällen på Klubb Caj, och låten vi vill dansa till ikväll är Gotta Go Home med Boney M. Tack Mr. Caj Karlsson för inspiration.



Ses i dimman, over and out.
//Lustis



Kommentarer
Postat av: SArah

Det är nog kanske mina glasögon! lånade ut 4 par igår :)

2011-02-24 @ 16:52:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0