We Like Big Butts and Kebab

Gårdagen började som sagt på Jibs-puben, där vi satt och sålde biljetter till Spring Inspiration. Call-Girl jobbade hårt i baren och blandade fina drinkar i stil med straberry daquari hela kvällen. (Rosé och öl är väl samma sak?) Girly-Girl med övriga Spring medlemmar satt vid biljettbordet och sålde biljetter så hon blev helt snurrig och blev tillslut tvungen att be Call-Girl om hjälp. Två minuter senare stod en redig daquari framför henne.

Call-Girl var trött efter allt drinkblandande och ett pickymord i lobbyn på Jibs och släpade sina stackars trötta fötter hela vägen (ca 2 minuter) hem. Väl hemma kommer hon in till en fest i sitt eget rum. SURPRISE! Hon inser här att kvällen kommer bli lång och brister ut i ett "WZUUP BITCHES!". Som vanligt när tjejer festar så kom alla jag har aldrig och sanning och konsekvens lekar fram. Vem var det nu som hade utforskat sina grupp fantasier?

Vi fortsatte kvällen på Caj, där temat borde ha varit klass och stil. Men vi på lustgården har hellre roligt än att se snygga ut, Call-Girl och Girly-Girl var dock inte riktigt sugna på fest denna kalla och mörka torsdagaskväll, så vi fastnade i baren. Där vi efter bara några sekunder hade två shots och en mohijto var framför oss. Problemet löst. Men när klockan blev 12 och shotsen började tyna bort så gick vi över gatan och köpte en kebab och delade på. På vägen dit så hittade vi en vilsen vän som hade lyckats få sig själv utlängd, och absolut inte kunde förstå varför. Det gör vi. Väl inne på kebabhaket hittade vi ännu en vän, en ganska hungrig sådan (Nämner inga namn) men han åt i alla fall en HEL kebab, även om det man inte minns inte har hänt, så minns vi, and it happened! Kom ihåg alla hungriga kebabälskare där ute, one moment on the lips, a lifetime on the hips! Men vi på lustgården dömer ingen och vill därför tillägna våra hugriga vänner låten Baby Got Back med Sir Mix A Lot.



Vi har även två vänner till som har gjort sig förtjänta av en låt. Skål för er tjejer!



Nu taggar vi för Klubb Enkelt och biljettförsäljningen för Spring Inspiration på a6 imorgon!
Joina oss.

Över och ut.
//Lustis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0