The International Day of Awesomeness

I morses slog vi snooze rekord här på lustgården. En timma och 50 minuter. Följden av detta snooze maraton blev att vi för det första missade två timmar av vår tvättid och dessutom inte han med att gå till gymmet, idag heller. Fail. Men här i lustgården gläds vi för det lilla, och var ganska nöjda med att ha sovit gott i alla fall!

Efter några varv ner till tvättstugan och allmänt flummande satte vi oss för att plugga. 30 minuters effektiv pluggtid var vad vi hann med idag, och efter att Girly-Girl var tvungen att sminka Call-Girl på vägen till skolan igår och vi ändå kom en kvart försent till föreläsningen, så kan vi konstatera att vi är tidsoptimister!

Girly-Girl har även påbörjat ett nytt projekt, eftersom hon och Call-Girl förundras över vad lite folk födda på 90-talet faktiskt vet om världen, så har hon bildat en allmänbildningslista på Spotify. Allt för att hjälpa sina stackars obildade vänner att hitta rätt väg här i livet. (Ännu en ursäkt för att slippa plugga?)

Ikväll väntar Grand Re-Opening på Jibs-puben och klubb Caj celebrates Billy, så ännu en kväll då vi inte får något vettigt gjort. Men frukta inte! Vi är födda på 80-talet så vi är extremt allmänbildade redan från början och behöver inte plugga lika mycket som alla andra då vi redan kan det mesta. Matte är ett språk, förstår man ett tal så kan man ALLT! Med dessa visdomsord ser vi fram emot sista utekvällen innan tentorna om två veckor.

Vi får dock inte glömma de två viktigaste händelserna denna torsdag den 10e Mars. Det är inte bara så att det är The International Day of Awesomeness, det är också Oskars födelsedag!! Vi skickar den största gratulationen till honom på hans stora idag och hoppas att han är glad trots att han hamnade på Ryhov igår med bruten näsa. (Vill någon straffa oss?) GRATTIS OSKAR, hoppas din födelsedag blir AWESOME (Och att ingen hamnar på Ryhov ikväll).

Nu taggar vi till Eminem vs Billy Idol med  Rebel yell in my closet och Michael Jacksons Billie Jean feat Kanye West.





Tomorrow is another day, över och ut.
//Lustis

Kommentarer
Postat av: Jennifer

haha ni är uuuunderbara <3

2011-03-10 @ 18:59:08
URL: http://jenniferjempan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0