Lustgården Anthem

En vanlig dag här på lustgården kanske 50% av det vi gör är dumma grejer. I tenta perioden är den procenthalten höjd till närmare 95%.

Call-Girl började tentaplugget iklädd killjeans och munktröja. Sedan har bekämligheten bara kommit längre och längre och Oskar kläckte idag kommentaren att "hon fullkomligt andas fashion" med en smula ironi i rösten. För två dagar sedan satt hon i en ljusblå pyjamas med mörkblå unicorns på. Igår satt hon i långkalsonger. Idag, klädd Oskars förstora shorts. Call-Girls försvar "Man måste vara bekväm när man pluggar, Girly-Girl har ju haft en mörkblå telitubbies dräkt hela veckan, med en ljusgrå unicorn t-shirt under!!"

Vi har även fått en hel del kritik här på lustgården också för våra tankar kring utlandsstudier nästa termin. Vi har läst på en del om monstervulkanen Yellowstone, som har utbrott ungefär vart 600 000 år, nu har det gått 640 000 år och ja, vad ska man säga, 2012 närmar sig och inkaindianerna har ju haft rätt förr..!! Denna gigantiska vulkan är världens största och skulle ödelägga hela Nordamerika och större delar i Canada och Sydamerika, samt mörklägga halva jordklotet med aska och sänka medeltemperaturen med hela 12 grader i hela världen. Våga chansa? Kolla hur det gick för Japan liksom. Dom har inte så skoj med alla naturkatastrofer där borta. 2012 har redan börjat, beware!

Vi har även en teori gällande kramar som vi blir fett hånade för. Man ska kramas mycket, det minskar risken för hjärt och kärlsjukdomar, höjer imunförsvaret och släpper lös massa endorfiner, så man blir lyckligare!! Därför är det viktigt att ta krampauser i tentaplugget.

Oddsen för att Bygginvest (Som inte har varit här sedan vi flytade in) ska besöka oss på samma vecka, är ganska små. Men som ni vet så händer allt konsig, och sånt som inte vanligvis borde hända, på lustgården. Första besöket kom det två rafftanter på besök. Sönderblonderat hår, vita vårjackor, röda läppar och blåa sjukhustossor på fötterna. Deras uppgift var något oklar, men dom gick in i alla rum och konsaterade att det var plastgolv och tapeter. Det var inte förrän dom kom till vardagsrummet som dom uppmärksammade vår inredning. "Jaha, ni kör på vinflaskor istället för blomkrukor?" Call-Girl led under detta tillfälle av panik attack (det såg ut som i fokushima här inne) och kläckte ur sig att "Ja, hö hö, det är billigare så" Hade hon varit lite närmre en av raffanterna hade hon nog armbågat henne lite i sidan på ett sån där skämtsamt vis och skrockat belåtet. Besök nummer två var mycket lättsammare, en medelåldersman i blåkläder kom in stampande och kollade igenom vårt fläktsysem och visade artigt, och på en nivå som en femåring hade förstått, hur man ska rengöra ventiler och fläktar. Nöjda över att vi får ett fräschare hem tackade vi honom och han hälsade att vi skulle krya på oss och lycka till på tentan.

Eftersom vi älskar att snooza här så har vi även uppmärksammat att vi blir lite morgontrötta. För att göra det här bättre missbrukar vi Girly-Girls spikmatta, som ska hjälpa för avslappning och mot stress. Perfekt. Call-Girls första gång var dock allt annat än bekväm. Hon låg där och ojade sig, "Ska det göra så här ont?" Tillslut slappnade hon av. Det var i alla fall vad Girly-Girl trodde, men tillslut så insåg hon att Call-Girl tyckte att piggarna var så vassa att hon försökte hålla andan för att lindra smärtan, vilket fick till följd att hon nästan svimmade!

Idag vill vi tillägna låten Unicorns I love them, från Despicable Me, till oss själva för att vi gillar unicorns and we're proud of it!



Vi vill även avsluta med att presentera lustgården anthem. (Suck on that Klostergatanbitches!)



Monday shuffle. Tuesday shuffel. Everyday I'm Shufflin.

//Lustis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0