Partypooper på Lustgården.

Taskig uppdatering av oss här på Lustgården. Vi ber om ursäkt för det! Förlåt.

I fredags var dagen som vi så länge hade väntat på. Dagen då vi hade vår sista tenta innan dom nya kurserna. Vi grundade dagen med att vakna klockan 6. Är det någon dag man inte vill komma föresent på, så är det dagen man har tenta! Tänk så tråkigt att försova sig springa dit och inte få komma in i salen! Nae, det känns inte som att det är något för oss. Kvart i 8 stod vi och hängde på dörrarna till tentasalen. Några timmar senare kom vi ut som lite lyckligare människor. Två lediga dagar till dom nya kurserna börjar! Vad ska vi göra? Vi gick hem. Åt lite lunch. Chillade lite. Tog en drink. Njöt av livet. Sedan kom Emma. Vi korkade upp lite skumpa. Firade lite till. huxflux var klockan halv 6 och vi insåg att vi var en halvtimma försenade till Capsen. Oh no! Det var dock lugnt och vi hann dit och hann precis sätta oss innan tävligen drog igång.

Dom följande timmarna var dom värsta i våra liv. Call-Girl hamnade i första omgången med ett gäng teckniker som aldrig hade pratat med en tjej förut. Dom stammade och fumla varje gång hon försökte säga något eller kasta en kapsyl. Gilry-Girl hade lite mer tur med sin grupp, alla var chill och satt och skoj kastade lite kapsyler i varandras glas och hon tyckte att caps, det var ju ganska skoj ändå. Sen kom pausen. Efter pausen var det dags för nya gruppindeliningar och alla hade oturen att hamna med gänget som hade åkt hit ända från stockholm, BARA för att capsa. Det gick skit dåligt. Det spårade någonstans när dom började kalla Girly-Girl och Emma för Barbie och Blondie. Man kunde känna irritationen, man hade nästan bokstavligen kunnat ta på den. Ingen kallar någon för Barbie i positiv bemärkelse. Efter alldeles för mycket otur och öl, så skipsade tre galda tjejer tillbaka till lustgården och bestämde sig för att jahhmen!! Klart mellanfesten ska vara HÄR. Vi svirade om till party kläder och ringde runt. Tre timmar senare var det tjockt med folk i hela lägenheten. Hej bra idé efter några öl, mindre bra dagen efter!

På lördagsmorgonen var Call-girl uppe med tuppen. Prommenerade bort till klostergatan, chillade lite i solen, ringde några samtal och vände hem igen och lagade frukost innan hon smög in och väckte Girly-Girl. Nice. Efter frukosten var det dags. Vi var tvugna att städa.

Det dröjde inte länge innan vi hittade den. Vi öppnade dörren och det var som att gå in i en vägg. Först kom stanken. Sen började våra panikslagna blickar vandra mot källan. Där var den. Den hade liksom smetat ut sig på ringen och sedan droppat längs kanten och prydligt lagt sig i en, nu helt intorkad, klick på golvet. Någon vänlig själ hade mått dåligt på kvällen. Satt sig på toaletten och förmodligen halkat av eller missat ringen, och bajsat utanför. Antingen inte märkt att det har hänt eller bokstavligen bara skitit i det. Helt fantastiskt äckligt tyckte vi! Nästa fest får vi sätta upp en regel lapp för förståndshandikappade..!

Efter denna äckelstund så begav sig Call-Girl till sin underbara hemstad Göteborg där hon blir kvar ett tag, och även Girly-Girl ska ut på äventyr dom närmsta veckorna så uppdateringen kan tyvärr fortsätta bli lite halvdan. Men vi ska göra vårt bästa, som vi alltid brukar säga, Det är tanken som räknas!


Vi gillar våren här på lustgården och efter vår något skitiga upplevelse så vill vi tänka på små fåglar, träd som blommar, glittrande vatten och att vi lever i en hippie värld med regnbågar och att alla är snälla. Lovin' You med Minnie Riperton.

>
Point End.

//Lustis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0