Lustgården gillar vårmys

Lustgården sprudlar av vår. Solen lyser in genom fönstren och för första gången sedan vi flyttade in så känns det varmt här, om man inte räknar gångerna vi har haft fest.. Då blir det också ganska varmt. 

Gårdagen började ganska konstigt klockan 02.33 av att Call-Girl rusar in på Girly-Girls rum och frågar snurrit om hon hade öppnat ytterdörren? Har du släppt in någon? Nehe, du då har någon sprungit in i lägenheten!! Girly-Girl sätter sig yrvaket och innan hon ens har hunnit sätta sig så är Call-Girl borta och dörren stängd. Vad hände precis? Call-Girl fortsätter in till Exotic-Girl och upprepar samma snurriga konversation, men får svaret att någon som skulle på efterfest hos killarna över oss bara hade gått fel. Call-Girl svarar med, ett uuh jag är så trött, och stänger dörren och vinglar tillbaka till sitt rum och somnar.

Kvällen bjöd på överraskningsfest för inte mindre än tre födelsedagsbarn. Hur ofta händer det? Vi började kvällen hos Sarah, där vi drack vin och fixade med kort och tårtor, sedan fortsatte vi vidare till klostergatan där vi överraskade två av födelsedagsbarnen. (det tredje var konstigt nog med och överraskade) Där möblerade vi snabbt om och fortsatte dricka vin. Kvällens hetaste samtalsämne var Spring Inspiration och inte kort där efter hamnade diskussionen om vem som skulle besöka Ryhov denna kväll.

Efter en knackning från en av grannarna så begav vi oss mot Lustgårdens granne, Sliver & Harrys, där vi spenderade resten av kvällen på dansgolvet. Vi gjorde ett par beställningar i baren och insåg ganska snabbt att det här stället freestylar ganska friskt i sitt drinkblandande, och att en 4a Fishershot i själva verket är ungefär en 8a. Detta utnyttjades såklart. Vi är ju fattiga studenter. Efter några barrundor så fortsatte vi ut på dansgolvet innan vi tackade för ännu en lyckad kväll och inga besök på Ryhovs akutmottagning.

Call-Gil var på äventyr och besökte Daniel Adams Ray i Linköping, med sitt gamla tjejgäng från Billdal. Efter tre tokiga förfester och två timmars fuldans så kom tiden för den klassiska kebaben, men denna kväll förvandlades den till en tacotallrik. Helt plötsligt så ser hon i ögonvrån att Oskar står där. Men... vad gör Oskar här? Han är ju i Skövde? Hon vänder sig igen för att ta en extra titt och trillar nästan baklänges av förvåning då hon ser att det faktiskt ÄR Oskar. Efter några sekunder faller poletten ner och hon förstår att det inte alls är Oskar, utan hans tvilligbror. Konstigt. Hon går fram och han säger, TJA du är Call-Girl? Och gör det hemliga Handslaget. Call-Girl svarar med tom röst, Det här går inte. Det här är jätte konstigt. Och vänder sedan på klacken och går där ifrån och trycker i sig sin tacotallrik.

Nu njuter vi av våren till Spring Love med Sophie Zelmani.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0